Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Εξειδικευμένα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλα τα στάδια υλοποίησης ενός VoIP τηλεφωνικού κέντρου εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την σωστή εγκατάσταση και την δυνατότητα μελλοντικής επέκτασής του.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Επιτόπια καταγραφή και μελέτη του χώρου εγκατάστασης
  • Παροχή συμβουλών ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Δικτύωση τηλεφωνικών κέντρων για υποκαταστήματα επιχειρήσεων
  • Μείωση του κόστους κλήσεων
  • Ολοκληρωμένη μελέτη δικτύωσης, εγκατάστασης και λειτουργιών
  • Εγκατάσταση των απαραίτητων καναλιών, της καλωδίωσης και των κατανεμητών
  • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση τηλεφωνικού κέντρου και συσκευών
  • Εκπαίδευση στην χρήση και λειτουργία καθώς και παροχή εκπαιδευτικού υλικού
  • Πιστοποίηση της εγκατάστασης και καλής λειτουργίας του συστήματος με όργανα τελευταίας τεχνολογίας
  • Πλήρης υποστήριξη βάσει συμβολαίου συντήρησης

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!

Εξασφαλίστε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο με τον πάροχο της επιλογής σας.

Περισσότερες της μίας σύνδεσης με το Internet μπορούν να σας εξασφαλίσουν το μοναδικό χαρακτηριστικό της υψηλής διαθεσιμότητας της υπηρεσίας.

Ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε κατάλληλα τον router σας ώστε να διασφαλίζεται η προτεραιότητα της επικοινωνίας μέσω φωνής (QoS).

 

Αν δεν διαθέτετε ήδη τηλεφωνικές συσκευές, μπορείτε να βρείτε πολλές προτάσεις στην αγορά. Αναζητήστε τηλέφωνα συμβατά με το πρωτόκολλο SIP.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό σε smartphone ή Η/Υ, αλλά και να μετατρέψετε παλιές αναλογικές συσκευές σε IP με ειδικό εξοπλισμό.

Τέλος, ζητήστε μας να σας βοηθήσουμε για να μετατρέψετε το υπάρχον τηλεφωνικό σας κέντρο σε συμβατό με τις υπηρεσίες της εταιρίας μας.

 

Το τμήμα after sales της εταιρίας μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετεί.

Με άριστα καταρτισμένους τεχνικούς συνεργάτες μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, καθώς και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που λαμβάνετε από εμάς με ταχύτητες απόκρισης που σίγουρα δεν έχετε συνηθίσει σε υπηρεσίες τηλεφωνίας.

 

Οι υπηρεσίες PaaS – Platform as a Service παρέχουν την πλατφόρμα πάνω στην οποία οι καταναλωτές της υπηρεσίας μπορούν να εφαρμόσουν τις λύσεις που τους εξυπηρετούν. Η εφαρμογή εξειδικευμένων λύσεων ΙΤ είναι το κλειδί για ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι υπηρεσίες PaaS εκμηδενίζουν την πολυπλοκότητα που περιλαμβάνει η διαμόρφωση, η διαχείριση και ο έλεγχος της πλατφόρμας, επιτρέποντας τους οραγνισμούς να εστιάζουν στις επιχειρισιακές λύσεις.

 

Το βασικό πακέτο της υπηρεσίας Managed Hosting περιλαμβάνει φιλοξενία physical ή virtual database server, υπηρεσία application service provision (ASP), υπηρεσία αποθήκευσης δεδομένων (Storage), υπηρεσία server monitoring, υπηρεσίες Διαχείρισης (Management Operations), διαδικασία υποστήριξης λειτουργίας συστημάτων και δικτύου (Datacenter Operator tasks), υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης (Remote Connection) , υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας (Daily Backup Service) και ΙΤ service desk.

 

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!