Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ο ανθρώπινος παράγοντας αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία των επιχειρήσεων, επενδύουμε συνεχώς σε άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους συνεργάτες. Το υψηλά εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας αποτελεί το βασικό συστατικό για την επίτευξη απαιτητικών στόχων και την βελτίωση των δυνατοτήτων της εταιρείας προκειμένου να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία μας παρέχει ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης, το οποίο εμπλουτίζεται από το ταλέντο και τις ικανότητες των ανθρώπων της που συγκαταλέγονται στους καλύτερους στην αγορά.

Η εταιρεία Παπακωνσταντίνου – Εφαρμογές Πληροφορικής δραστηριοποιείται από το 2010 στον χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις με σκοπό την επιτυχημένη ενοποίηση των συστημάτων πληροφορικής (hardware & software).
Με κύρια χαρακτηριστικά μας την ευελιξία, την αξιοπιστία και την άμεση αποτελεσματικότητα, μετατρέπουμε την επιχειρηματική στρατηγική και τους στόχους των πελατών μας σε επιθυμητά αποτελέσματα βάση των αναγκών τους.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών!

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Αναζητούμε την
Αναζητούμε την Καινοτομία
Πάντα αναζητούμε νέες μεθόδους για να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, και ποτέ δε σταματάμε να ενημερωνόμαστε – αυτό είναι που μας επιτρέπει να λαμβάνουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τους πελάτες μας
Παθιασμένοι με την
Παθιασμένοι με τηνΤεχνολογία
Η συνεργασία με τους πελάτες μας, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής, και να λύσουν τα προβήματα των επιχειρήσεων τους, μας κρατά παθιασμένους και ενθουσιασμένους για κάθε νέα δέσμευση που αναλαμβάνουμε.
Προσφέροντας σας
Προσφέροντας σαςΕπιλογές
Κάθε πελάτης που συνεργάζεται μαζί μας, είναι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες του. Είναι δική μας ευθύνη, να δώσουμε δημιουργικές, αμερόληπτες λύσεις και επιλογές, που ανταποκρίνονται στους επιχειρηματικούς στόχους. Θα σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε την ιδανική λύση για εσάς.
Υψηλά
ΥψηλάΠοιοτικά Πρότυπα
Επαγγελματική συνέπεια, οργάνωση και τεχνική ικανότητα των εργαζομένων και συνεργατών μας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με το μικρότερο δυνατό κόστος για την επιχείρηση σας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Ωθούμε τον εαυτό μας στην δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και την εξέλιξη!

Με κύρια χαρακτηριστικά μας την ευελιξία, την αξιοπιστία και την άμεση αποτελεσματικότητα, μετατρέπουμε την επιχειρηματική στρατηγική και τους στόχους των πελατών μας σε επιθυμητά αποτελέσματα βάση των αναγκών τους.

Είμαστε Δημιουργικοί

Βοηθήστε μας να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας, τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα, τους στόχους, τις ανάγκες και τις δυσκολίες σας. Αναπτύξτε μας το όραμά σας.

Περισσότερα

Είμαστε Παραγωγικοί

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, έτσι και οι προτάσεις μας. Οι λύσεις που δίνουμε φέρνουν απόσβεση σε μικρό χρονικό διάστημα και έχουν πλήρως μετρήσιμα αποτελέσματα.

Περισσότερα

Εξελισσόμαστε

Υλοποιούμε και είμαστε απόλυτα συνεπείς στις προθεσμίες μας. Δε σταματάμε όμως εκεί, είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να επωφελείστε τα μέγιστα από τη συνεργασία μας.

Περισσότερα