Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Η εταιρία μας διαθέτει μια άρτια οργανωμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης σε συστήματα πληροφορικής και επικοινωνιών, που αποτελείται από στελέχη έμπειρα και συνεχώς εκπαιδευμένα στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, που σας παρέχει εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Επίσης η εταιρεία παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη στους πελάτες της από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 17:00 στο τηλέφωνο 24310-76050.

Η ανάθεση της τεχνικής υποστήριξης του μηχανογραφικού εξοπλισμού στην εταιρία μας, μειώνει αισθητά την εμφάνιση προβλημάτων λειτουργικότητας συστημάτων και δικτύου, προσφέροντας συνεχόμενη λειτουργία της καθημερινής παραγωγικής διαδικασίας. Η ελαχιστοποίηση του χρόνου αποκατάστασης των προβλημάτων επιτυγχάνεται με υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης σχεδιασμένες για τις απαιτήσεις της επιχείρησης. Επιλέξτε το πακέτο υπηρεσιών που σας καλύπτει ή ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας προδιαγραφές.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!

Η υπηρεσία προσφέρει άμεση επικοινωνία με έναν σύμβουλο υποστήριξης, με σκοπό την καταγραφή του προβλήματος σε πρώτο επίπεδο και την παροχή συμβουλών για την αντιμετώπιση του προβλήματος στην συνέχεια. Θα ενεργοποιήσει τις απαιτούμενες υπηρεσίες υποστήριξης με σκοπό την άρση του προβλήματος.

 

Μετά την υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης, αν εκτιμηθεί ότι απαιτείται επίσκεψη στην εγκατάσταση, τότε ένας σύμβουλος υποστήριξης θα την επισκεφθεί για να παρέχει υπηρεσίες. Ο χρόνος μετάβασης είναι συγκεκριμένος. Ανταλλακτικά για την επισκευή ή παροχή εφεδρικού συστήματος συνδυάζονται με την υπηρεσία.

 

Η υπηρεσία προσφέρεται αν το σύστημα του πελάτη είναι σε θέση να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Παρέχει την δυνατότητα on line σύνδεσης οπουδήποτε υπάρχει διαδίκτυο με το σύστημα που χρειάζεται υποστήριξη, ενώ ο σύμβουλος προσφέρει και τηλεφωνική υποστήριξη προς τον χειριστή. Η υπηρεσία είναι απόλυτα ασφαλή.

 

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!