Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Το άριστο σε εμπειρία προσωπικό μας, παίρνει στα σοβαρά το κάθε πρόβλημα στην διαχείριση της αποθήκης σας. Μπορεί να προσφέρει λύσεις σε κάθε πρόβλημα με κύριο κριτήριο την οικονομία, την εργονομία και την ασφάλεια της αποθήκης σας. Πλέον θα μπορείτε να διαχειριστείτε την αποθήκη σας με:

  • Διαχείριση παραλαβών

  • Διαχείριση αποθήκευσης – διακίνησης

  • Διαχείριση συλλογής – picking

  • Διαχείριση/Έλεγχος πακεταρίσματος – packing

  • Διαχείριση απογραφής

Αποτελείται από την εφαρμογή (back office), που τρέχει σε ΗΥ και διαχειρίζεται τα είδη, παραγγελίες, λίστες συλλογής ανάθεση εργασιών και την εφαρμογή στα φορητά τερματικά (pda) όπου γίνεται η εργασία από τους χειριστές της αποθήκης με την χρήση barcode ή χειριστικά.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!


Για κάθε εταιρία ή επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της, κρατάει στην βάση δεδομένων της τα προϊόντα που έχει στην αποθήκη της. Για τον χρήστη είναι πολύ απλή η διαχείρισή της, όπως και για τον προγραμματιστή πλέον είναι ρουτίνα, με γρήγορη ανταπόκριση,αξιοπιστία και σιγουριά στην δουλειά μας.

Το να κρατάς τα προϊόντα σε μια βάση είναι πολύ καλό. Το να κρατάς ιστορικό για τις εξαγωγές και τις εισαγωγές σας είναι το καλύτερο για εσάς που θέλετε να βλέπετε το ιστορικό και μετά να σκεφτείτε αν είναι καλή η κίνηση που θέλετε να κάνετε. Όσο για εμάς είναι σίγουρη η επιτυχία μας σε σταθερά γρήγορους ρυθμούς προσαρμόζοντας την βάση στις ανάγκες σας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!