Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Μετατρέψτε το σύνολο του εκτυπωτικού σας στόλου σε στρατηγικό πλεονέκτημα, με την εξειδικευμένη υποστήριξη που παρέχουν οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων της εταιρίας μας.

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές, να διευκολύνουν με νέες λύσεις τις καθημερινές τους διαδικασίες εκτύπωσης και φυσικά να μειώσουν τα κόστη τους έως και 50% . Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε τη συνολική διαχείριση του εκτυπωτικού στόλου της εταιρείας σας , με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν το υλικό, την τεχνική υποστήριξη και τη γενική ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του. Παράλληλα, παρέχουμε σε μηνιαία βάση αναφορές για την πορεία και την αξιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η εταιρία μας, σας προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από πάγια, συμβόλαια συντήρησης και αναλώσιμα, ενώ παράλληλα απλοποιείτε τις εσωτερικές σας διαδικασίες με τις υπηρεσίες Printing Management της εταιρίας μας.
Απαλλαγείτε από τους διάσπαρτους εκτυπωτές – Ενοποιήσετε τον εξοπλισμό σας δικτυακά.

Οι υπηρεσίες Printing Management της εταιρίας μας, αποτελούν την ιδανική λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υποδομής εξοπλισμού γραφείου, η οποία περιλαμβάνει εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, συσκευές fax και scanners. Οι υπηρεσίες αυτές επιτρέπουν την αποτελεσματική ενοποίηση όλων των συσκευών της υπάρχουσας υποδομής καθώς και τη χρήση νέων πολυχρηστικών μηχανημάτων MFPs (με δυνατότητα εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και λήψης/αποστολής fax).

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!

Βελτιστοποιήστε τις υποδομές σας, τοποθετώντας τα κατάλληλα μηχανήματα στους κατάλληλους χώρους. Αυξήστε την παραγωγικότητα σας, μέσω τεχνολογιών ασφαλείας, φορητής εκτύπωσης και έξυπνης ροής εργασίας.

Αξιοποιήστε την καινοτομία που σας παρέχει η εταιρία μας στον χώρο της εκτύπωσης και μειώστε εντυπωσιακά τα κόστη απεικόνισης και εκτύπωσης.

 

Διερευνήστε, ρυθμίστε και απλοποιήστε το περιβάλλον όπου πραγματοποιείται τις εκτυπώσης σας.

Αυξήστε την αποδοτικότητα από το προσωπικό IT μέχρι τους τελικούς χρήστες.

Ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που έχουν σχεδιαστεί, υπολογίζοντας το περιβάλλον και μειώνουν το οικολογικό αποτύπωμα της εταιρίας σας.

 

Ψηφιοποιήστε και αναβαθμίστε όλες τις διαδικασίες που προϋποθετουν εντατική χρήση χαρτιού.

Επιταχύνετε και πολλαπλασιάστε την επιχειρηματική απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Η εταιρία μας αξιοποιεί ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία της κάθε εταιρίας, και σας βοηθούμε στην κάλυψη των εκτυπωτικών απαιτήσεων της επιχείρησης σας.

 

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!