Στόχος μας είναι η δημιουργικότητά μας να σας δίνει λύσεις!

Μια ισχυρή στρατηγική κινητικότητας σας επιτρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των πελατών σας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές, εξειδικευμένο εξοπλισμό, προσαρμοσμένα αξεσουάρ και αξιοποιώντας τις υπηρεσίες cloud μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την πρόσβαση σε όλα τα επιχειρηματικά σας εργαλεία απ’ όπου και αν βρίσκεστε με ασφάλεια, ταχύτητα και συμμόρφωση στους σχετικούς κανονισμούς.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!


Όλες οι εταιρίες πλέον χρησιμοποιούν την απομακρυσμένη πρόσβαση. Προσφέρει πρόσβαση σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή για μεταφορά,προβολή ή επεξεργασία αρχείων. Πολύ χρήσιμο για σύνδεση στον server, αλλά ακόμα και για απλή χρήση του υπολογιστή.

Όσο ο κόσμος εξελίσεται ο τομέας την πώλησης δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο όπως παλια. Με σύγχρωνα μέσα, ο κόσμος για τους πωλητές γίνεται αρκετά πιο εύκολος, αφού μπορούν να επεξεργαστούν τις πληρωμές με smartphone ή tablet, επιτρέποντας τις πράξεις πώλησης που θα πραγματοποιηθούν.

Με το νέο σύστημα της ψηφιακής υπογραφής, πλέον οι εταιρίες θα μπορούν να συλλέξουν υπογραφές πελατών με δυνατότητα ασύρματης υπογραφής και να μεταδίδουν τα δεδομένα σε μια ασφαλή βάση δεδομένων και την εφοδιαστικής παρακολούθηση και εκτέλεση παραγγελιών.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!