Στόχος μας είναι η δημιουργικότητά μας να σας δίνει λύσεις!

Η δημιουργία ασυρμάτου δικτύου σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους έχει μία σειρά σημαντικών πλεονεκτημάτων:

  • Το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο από αντίστοιχη ενσύρματη λύση.
  • Το ασύρματο δίκτυο μπορεί να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος.
  • Η επεκτασιμότητα του ασυρμάτου δικτύου δεν περιορίζεται από χωροταξικές παραμέτρους.

Λόγω των παραπάνω η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε τεχνογνωσία ασυρμάτων συστημάτων τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα. Σε κάθε περίπτωση επιλέγονται τα κατάλληλα ασύρματα συστήματα με γνώμονες το κόστος, την απόδοση και τις ξεχωριστές ανάγκες του πελάτη.

Οι προτεινόμενες λύσεις συνοδεύονται από εγγυήσεις, τεχνική υποστήριξη on-site και γρήγορη επαναφορά των δικτύων σε λειτουργία.

Ειδικά για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα γενικότερα η εταιρεία μας προσφέρει λύσεις δικτύου που καλύπτουν όλο τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του καταλύματος, με ασφάλεια και έλεγχο στην πρόσβαση και με τιμολογιακή πολιτική προς του πελάτες του καταλύματος που ρυθμίζεται με εύκολο τρόπο από την διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!

Αρκετά διαδεδομένη στις μέρες μας είναι η χρήση ασύρματου δικτύου για μια εταιρία. Είναι λίγο πιο πολύπλοκη όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων σας, αλλά απαιτή την πιο δημοφιλή λύση. Ο τεχνικός μας επισκέπτεται την εταιρία, κάνει την απαραίτητη συζήτηση και προχωράει στην προμήθεια του απαραίτητου ασύρματου Router (αν δεν υπάρχει).

Αν έχετε ήδη ένα δίκτυο και υπάρχουν προβλήματα ασύρματου δικτύου, σε κάποιον σταθερό ή φορητό υπολογιστή, τότε ο τεχνικός μας προχωράει σε διάγνωση του προβλήματος (που συνήθως είναι θέμα ρυθμίσεων) και σε επίλυση αυτού, ώστε να έχετε συνεχώς σωστή σύνδεση μεταξύ των σημείων πρόσβασης.

 

 

Η ασφάλεια ασύρματου δικτύου είναι ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα στις μέρες μας, ειδικά για τις εταιρίες όπου μπορεί να διαρρεύσουν εταιρικά δεδομένα. Μπορεί επίσης να λειτουργεί με μειωμένη ταχύτητα το δίκτυο σας διότι κάποιος γείτονας το χρησιμοποιεί χωρίς τη δική σας έγκριση. Αυτό επιλύεται εύκολα απο τον τεχνικό μας αφού μπορεί να επισκεφτεί την εταιρία σας και να ασφαλίσει το ασύρματο δίκτυο σας απο τυχόν ανεπιθύμητους που έχουν πρόσβαση. Η ασφάλεια δικτύου γίνεται με κλείδωμα δικτύου WEP, WPA, WPA2 ή με κλείδωμα των MAC addresses των σημείων που επιθυμείτε η δεν επιθυμείτε να έχουν πρόσβαση.

 

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου της εταιρείας σας, όσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό.
Η εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου υλοποιείται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

• Μέτρηση χώρου αποθήκης για κάλυψη ασύρματου δικτύου (Site survey)
• Φυσική εγκατάσταση Access Point
• Παραμετροποίηση Access Point
• Μέτρηση εγκατάστασης με τερματικά RF και απεικόνιση σε χάρτη της κάλυψης του ασύρματου δικτύου.
• Παράδοση της εγκατάστασης.
• Παρουσία τεχνικών της εταιρία μας κατά την πρώτη μέρα εργασίας (Go live)

Η πολυετή μας εμπειρία στα ασύρματα δίκτυα, εγγυάται την αξιόπιστη εγκατάσταση και παραμετροποίηση αυτών.

 

Το Hotspot είναι ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης στο internet. Πρακτικά δεν είναι απλώς ένα σημείο αλλά ένας χώρος η μια περιοχή η οποία καλύπτεται από συσκευές ασύρματης πρόσβασης (Access Points) και διαχείρισης των χρηστών στο internet. Η εμβέλεια ενός HotSpot εξαρτάται από το πλήθος των Access Points και του λοιπού εξοπλισμού καλύπτοντας την οποιαδήποτε επιθυμητή περιοχή.
Επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικές επιχειρήσεις, cafe-bar και οποιαδήποτε άλλη Επιχείρηση Συνάθροισης Κοινού επιθυμεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί την τεχνολογία PnG HotSpot και να προσφέρει το Σύστημα Ασύρματης Πρόσβασης προς τους πελάτες της .

Η Εταιρία μας βρίσκεται στη θέση να προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για wireless hotspots για οποιαδήποτε επιχείρηση προσφέροντας τα ακόλουθα:

Αποτύπωση χώρου επιχείρησης και μελέτη κάλυψης.
Προμήθεια όλου του αναγκαίου εξοπλισμού (wireless access points, bridges, κεραίες κλπ) και λοιπής δικτυακής υποδομής (switches, routers κλπ) για την ανάπτυξη και λειτουργία του ασύρματου hotspot
Μελέτη αναγκών επιχείρησης και hotspot σε εύρος ζώνης και πρόταση για βέλτιστη ευρυζωνική σύνδεση στο Internet.
Υπηρεσίες για τη διαχείριση του hotspot (διαχείριση χρηστών, έλεγχος πρόσβασης, χρέωση χρήσης κλπ.) Οι οποίες μπορεί να αναλυθούν στα ακόλουθα πακέτα

 

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!