Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Τα Κέντρα Δεδομένων (datacenter) χρησιμοποιούνταν σαν αποθήκες, όπου κάθε κομμάτι του hardware έκανε μια μοναδική δουλειά. Τώρα η εποχή της ενοποίησης είναι προ των πυλών. Οι συσκευές αποθήκευσης, οι servers και τα δίκτυα ενοποιούνται σε μία μεγάλη οικογένεια κοινών πόρων, και τα κέντρα δεδομένων ακολουθούν την ίδια αρχή. Χτίζουμε κέντρα δεδομένων που βασίζονται σε συγκλίνουσες αρχιτεκτονικές – ένα ανοιχτό μοντέλο που συγκεντρώνει διακομιστές (servers), NAS servers και δικτύωση πόρων οι οποίοι διαχωρίζονται μεταξύ πολλαπλών εφαρμογών.

Με όλα τα μέσα συνενωμένα σε αποτελεσματικά πακέτα, τα νέα κέντρα δεδομένων είναι πιο εύκολο να διαχειριστούν, και υποστηρίζουν την ταχεία επεκτασιμότητα (scalability) προς τα πάνω ή προς τα κάτω, των πόρων που σχετίζονται με τις υπηρεσίες cloud.

Είτε βρίσκεστε σε μια στρατηγική πολλών δεδομένων είτε απλά ψάχνετε να βελτιστοποιήσετε το περιβάλλον σας και είστε έτοιμοι για την ανάπτυξη, ένα κέντρων δεδομένων είναι πάντα μια ισχυρή στρατηγική .

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!


Σε ένα συγκεντρωτικό κέντρο δεδομένων, εξυπηρετητές, δίκτυα και συσκευές αποθήκευσης εργάζονται όλα μαζί για να φέρουν τις επιχειρηματικές εφαρμογές online γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρησή σας μπορεί να ανταποκριθεί στις ραγδαίες αλλαγές της ζήτησης.

Με ένα ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου, η συντήρηση και η αντιμετώπιση προβλημάτων είναι πανεύκολη. Αντί της αντικατάστασης ολόκληρων μονάδων, χρησιμοποιήστε μια οθόνη για να διαπιστώσετε προβλήματα, να ανταλλάξετε στοιχεία και να αναβαθμίσετε τα αρχεία του συστήματος.

Ένα ενοποιημένο σύστημα συγκεντρώνει περισσότερο από τα πάντα σε ένα μικρότερο πακέτο -από άποψη επεξεργασίας, αποθήκευσης, και ικανότητα δικτύωσης. Αυτό μεταφράζεται σε μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα, λιγότερη ψύξη και λιγότερη ενέργεια. Μπορείτε να χωρέσετε πολλούς περισσότερους servers σε ένα πολύ μικρότερο χώρο. Είναι ενεργειακά αποδοτικό και ένα εξαιρετικό παράδειγμα της πράσινης πληροφορικής. Μπορεί να οικοδομηθεί γύρω από την υπάρχουσα υποδομή του κέντρου δεδομένων σας και να μεγαλώσει τα υπάρχοντα συστήματα σας ή μπορεί να κατασκευαστεί για την υποστήριξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών εφαρμογών.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!